Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /storage/ssd2/149/7157149/public_html/index.php on line 26

Warning: file_get_contents(http://anti-adblock.adnow.com/aadbAdnow.php?ids=567680,567689,582718,582722,582725): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /storage/ssd2/149/7157149/public_html/index.php on line 26
Shiko24 | Filma me Titra Shqip


SHQIPTARI

Der Albaner tregon historinë e një çuni shqiptar nga fshatrat afër Bajram Curri i cili, për një çështje sentimentale që përzihet me çështje nderi mes familjesh e mizerje ekonomike, detyrohet të braktisi Shqipërinë me premtimin e sakte që kthehet sa më shpejt me një shumë të madhe parash që duhet për të riparuar demin që ka bere. Si mijëra të tjera para a mbrapa tij, do marri një rruge klandestine në një dhe të huaj. I vendosur të mos ndalet para askujt e asgjëje : legale a ilegale qoftë. Der Albaner, midis të tjerave, konfirmon një fakt që tashmë mund ta quajmë të sigurt: zotësinë e rritjen profesionale të aktorit kryesor, Kreshnik Xhelilaj. Pa qënë një aktor i jashtëzakonshëm, Xhelilaj për momentin është me siguri një aktor shumë i mirë që jep shpresa për të ardhmen.

Shkarko Filmin


[ Copyright © www.shiko24.ml 2008-2019 ] [ Contact Us: tube1alb@gmail.com ]