Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /storage/ssd2/149/7157149/public_html/index.php on line 26

Warning: file_get_contents(http://anti-adblock.adnow.com/aadbAdnow.php?ids=567680,567689,582718,582722,582725): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /storage/ssd2/149/7157149/public_html/index.php on line 26
Shiko24 | Filma me Titra Shqip


KOLONELI - Film Dokumentar Kushtuar Ahmet Krasniqit Pjesa 1

Filmi dokumentar KOLONELI, i kushtohet jetës dhe veprës prej ushtaraku, deri në vrasjen e tij kolonel Ahmet Krasniqit, Ministër i Mbrojtjes së Republikës së Kosovës.

Shkarko Filmin


[ Copyright © www.shiko24.ml 2008-2019 ] [ Contact Us: tube1alb@gmail.com ]